INFORMATIE

INFORMATIE

Algemeen 

Qr-vollara levert diensten en producten voor het welzijn van de mens. De Diensten bestaan uit metingen van licht-, lucht- en wateromstandigheden binnen woning, kantoor of bedrijf, welke metingen worden vastgelegd, afgewogen tegen standaarden, en voorzien van objectieve commentaren en adviezen.
Deze adviezen kunnen aanleiding geven tot een wijziging in gebruik van energiebronnen of grondstoffen, maar ook in aanpassingen van dagelijkse gewoonten of toepassingen van bepaalde apparatuur. De adviezen zijn altijd objectief en conform tevoren bewezen of aangetoonde afwijkingen van algemene of ter plaatse gebruikelijke standaarden.
In geval aanpassingen dienen te worden gedaan door middel van apparatuur staan de producten die Qr-vollara voert ter beschikking. Het is echter, door de beperkte verscheidenheid ervan, verre van waarschijnlijk dat uitsluitend dáárnaar wordt verwezen als er beter toepasbare methoden of middelen zijn.

De apparatuur die Qr-vollara voert vindt u onder de volgende links: Lucht, Water, LaundryPure

Technologie

Indien uw adviseur aangeeft apparatuur te willen toepassen is dat mogelijkerwijs van Qr-vollara. U vindt die toestellen op de productpagina. De technieken die in de toestellen is verwerkt is een combinatie van algemene techniek, zoals ionisatie (clusteren van stof), oxidatie (verwijderen van geur, etc.) en de technologie van ActivPure. Dit is de nieuwe naam voor het begrip RCI(radiant catalytic  ionization)Deze laatste is een uniek fenomeen, ontstaan bij onderzoek in de ruimtevaart, en NASA-gecertificeerd: het elimineert bacterieën, schimmels (+ sporen), virussen totaal. Met name deze laatste techniek zorgt voor de grote vooruitgang van de kwaliteit van de binnenlucht.

De toepassing van ActivPure vindt niet alleen plaats in de luchtzuiveringstoestellen, maar tevens in de LaundryPure, een toestel dat uw textiele wasgoed van bacteriologische verontreiniging ontdoet, maar tevens schoonmaakt, zonder gebruik van warm water en zonder gebruik van chemische wasmiddelen. Dit heeft onder meer tot gevolg dat flinke besparingen kunnen worden beriekt op energie , wasmiddelen en water. Centra voor gezondheid en laboratoria passen dit product veelal toe bij het reinigen van de micrvezeldoekjes en overige textielen die van alle beacteriologische vervuiling dient te worden ontdaan.

De nieuwste ontdekkingen zijn dat gezond zijn en blijven met name te maken heeft met het innemen van voldoende en gezond water. Hiertoe is de LivingWater ontwikkeld, een toestel dat ons dode kraanwater, filtert, scheidt in alkalisch en zuur water, en ioniseert voor de juiste opnamestructuur in de cel. Zonder water is leven onmogelijk, met te weinig water komen ziekten tot stand of wordt de ernst ervan sterk bevorderd, en met verkeerd water worden niet de cellen bereikt voor aanvoer van voedingsmiddelen, en afvoer van afvalstoffen. Te weinig water is fataal voor elke cel, en de afweermechanismen om dehydratatie van ons lichaam tegen te gaan zijn onvoldoende om ons lichamelijk en geestelijk op niveau te houden. Er zijn inmiddels technieken ontwikkeld om het kraanwater tot gezond water om te zetten. De compacte LivingWater gebruikt de DDI-technologie (Direct Disc Ionisation) om de structuur van het kraanwater zodanig om te zetten dat het beter de cellen kan binnendringen, en dat ook veel sneller kan doen. Genoemde technologie is de nieuwste en meest efficiente techie om dit te bereiken.

Bij de producten worden de technieken nog eens extra belicht, al dan niet als pdf document, alsmede diepgaander aandacht besteed aan algemene kennis inzake de genoemde gebieden.

Ga naar de bovenkant